Únikové hry


Hrát hry nebo vlastnit nějaké deskové hry? Tak to je opravdu perfektní. Vlastně neznám nikoho, kdo by mi řekl, že by ho nebavili hrát hry. Víte, jaké hry nejraději hraju já? Takové ty klasické únikové hry. Sice mnoho lidí ještě ani neví, co jsou to únikové hry, ale povím vám, že je to opravdu perfektní hra. Já si vždycky takhle za pár stovek koupím na internetu novou únikovou hru. Moc se mi líbí, hrajeme ji vždycky s celou rodinou, jenomže je zase takové špatné, že tuhle jednu hru můžete hrát maximálně dvakrát. Protože potom už budete vědět postup a budete vědět, o co tam jde.

Hry vás odeženou od stresu.

Takže je vždycky nejlepší, že třeba když si pořídíte únikovou hru, tak si ji zahrajte dvakrát. Ale ne vždycky se stejnými lidmi. Nejlepší to je, když se tato úniková hra hraje třeba ve třech lidech. Potom si třeba hráče vyměníte. A potom si můžete vyměnit s někým i tuhle hru. Protože když budete mít více her a více lidí, kteří se budou měnit, a to včetně her, tak to bude potom větší zážitek z této únikové hry. Takže bych vám chtěla říct, že pokud neznáte únikové hry, tak je to opravdu škoda. Myslím si, že byste měli zvážit, jaké hry budete hrát. Samozřejmě, že her je v dnešní době opravdu mnoho.

Znáte únikové hry?

Já sama jsem si řekla, že je opravdu škoda, že mnoho lidí právě v poslední době ustupuje od deskových a klasických her. Ale právě únikové hry jsou moderní. Myslím si, že je to tady jenom několik málo let. Proto jsem si myslela, že lidé budou mít rádi únikové hry. To znamená, že se vlastně zabaví. Sice je tyto únikové hry nejsou tak moc vhodné pro děti, protože je to těžké na pochopení, ale myslím si, že i nějaké starší dítě už by tuhle hru zvládl. Předpokládám, že třeba desetileté dítě už by nějakou únikovou hru zvládl, když koupíte nějakou pěknou pohádkovou únikovou hru, tak o tu určitě bude bavit. My hrajeme únikové hry, hra mě z prostředí psychiatrických léčeben. 

Scroll to Top