Vyřešte svou erektilní dysfunkci pomocí léku Vidalista


Erektilní dysfunkce je stavem, za kterým mohou stát jak psychické, tak fyzické či emocionální příčiny. Poruchy erekce mohou výrazně ovlivnit kvalitu života, a to nejen onoho muže, který jí trpí, ale také jeho partnerky či partnera. Naštěstí ale existuje mnoho způsobů, jak vaši erekci zlepšit nebo úplně vyléčit. Jako jeden ze způsobu možného zlepšení se uvádí změna životního stylu, zdravé stravování, dostatek spánku, řešení svého psychické stavu a podobně. V extrémních případech je možná také operace. Ale nejčastějším způsobem léčby jsou léky. Léků, které podporují erekci, je na trhu celá řada. Viagra, Kamagra…nebo Vidalista. A na ten se právě podíváme.

léky

Vidalista je léčivem, který obsahuje jako hlavní účinnou látku tadalafil. Je určen k léčbě erektilní dysfunkce a je oblíbený zejména pro svou dlouhotrvající účinnost, která je až dvakrát delší oproti třeba Viagře. Funguje tak, že dokáže zvýšit průtok krve do penisu během sexuální stimulace, a tím zlepší a zkvalitní erekci. Zvýšení průtoku krve je možné kvůli tomu, že lék působí na svalstvo ve stěnách cév, které uvolní, načež se cévy rozšíří. Dávkování Vidalisty by mělo být individuální a stanovit by vám ho měl váš lékař. Vidalista je totiž lékem na předpis. V lékárnách je dostupná v různé síle.

léky

Nejobvyklejší dávkou je Vidalista 10 mg, ale dá se sehnat i Vidalista 80 mg. Důležité je, abyste lék užívali pouze jednou za 24 hodin a nekombinovali ho s alkoholem nebo tučnými jídly. Vidalista může mít bohužel také vedlejší účinky, s kterými musíme počítat. Většina léků, které jsou zaměřené na podporu erekce, mají riziko vedlejších účinků. Nejčastější vedlejší účinky jsou bolest hlavy, rudnutí obličeje, potíže s trávením, bolesti zad anebo bolesti svalů. Ve velmi vzácných případech mohou nastat vážnější vedlejší účinky, jako je neopadající erekce nebo ztráta sluchu.

Scroll to Top